Candan Erçetin kulakların pasını sildi

Magazin 23.09.2023 - 11:04, Güncelleme: 23.09.2023 - 16:50 48646+ kez okundu.
 

Candan Erçetin kulakların pasını sildi

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde Bursalı dinleyicileri ile buluştu.

Şarkılarıyla hem hüzünlendiren hem eğlencenin doruğuna çıkaran Candan Erçetin, Bursalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN BURSA (İGFA) - Ünlü şarkıcı  Candan Erçetin sahne aldığı Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği  konserinde bir birinden güzel tüm şarkılarını konser alanını dolduran binlerce hayranı için söyledi. Candan Erçetin'in  seslendirdiği tüm şarkılara eşlik eden Bursalıar yaklaşık 3 saat süren konser boyunca renkli görüntüler oluşturdular. Konseri sırasında zaman zaman sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Candan Erçetin, uzun bir aradan sonra Bursa ve Bursalılar ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek  '' İyi ki Bursa'ya gelmişim.  Bursa ve Bursalılar gerçekten çok özlemişim. Böylelikle hasret gidermiş olduk sepinizi çok seviyorum'' dedi.  
Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Bursa Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde Bursalı dinleyicileri ile buluştu.

Şarkılarıyla hem hüzünlendiren hem eğlencenin doruğuna çıkaran Candan Erçetin, Bursalı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

BURSA (İGFA) - Ünlü şarkıcı  Candan Erçetin sahne aldığı Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği  konserinde bir birinden güzel tüm şarkılarını konser alanını dolduran binlerce hayranı için söyledi.

Candan Erçetin'in  seslendirdiği tüm şarkılara eşlik eden Bursalıar yaklaşık 3 saat süren konser boyunca renkli görüntüler oluşturdular.

Konseri sırasında zaman zaman sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Candan Erçetin, uzun bir aradan sonra Bursa ve Bursalılar ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek  '' İyi ki Bursa'ya gelmişim.  Bursa ve Bursalılar gerçekten çok özlemişim. Böylelikle hasret gidermiş olduk sepinizi çok seviyorum'' dedi.

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni