Bayrampaşa'ya 4. Mis's Kafe Çay 3 TL

Türkiye 04.09.2024 - 18:36, Güncelleme: 04.09.2024 - 23:09 8027 kez okundu.
 

Bayrampaşa'ya 4. Mis's Kafe Çay 3 TL

Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4. Mis’s Kafe’yi açmaya hazırlanıyor.

Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği Altıntepsi Mahallesi’ndeki 4. Mis’s Kafe’de incelemelerde bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu,  “3 sosyal tesisimizi yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk.  4. Mis’s Kafe’mizi de Altıntepsi Mahallemizde açmak için canla başla çalışıyoruz.  Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi. SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği, Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor ve bu tesislerde vatandaşlar çayı 3 TL’ye içebiliyor. Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Sosyal tesislerini yenilemeyi sürdüren Bayrampaşa Belediyesi, çayın 3 TL olacağı 4. Mis’s Kafe’yi açmaya hazırlanıyor.

Yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği Altıntepsi Mahallesi’ndeki 4. Mis’s Kafe’de incelemelerde bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu,  “3 sosyal tesisimizi yenileyerek halkımızın hizmetine sunduk.  4. Mis’s Kafe’mizi de Altıntepsi Mahallemizde açmak için canla başla çalışıyoruz.  Sosyal tesislerimizde vatandaşlarımıza mis gibi hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

SOSYAL TESİSLER “MİS’S CAFE” ADIYLA HİZMET VERİYOR

Belediyenin İsmet Paşa Parkı’nda (İsmetpaşa Mahallesi), Fatih Parkı’nda (Orta Mahalle), Millet Bahçesinde (Kartaltepe Mahallesi) ve Arda Turan Spor Tesisleri’nde (Altıntepsi Mahallesi) olmak üzere toplam 4 sosyal tesisi bulunuyor. İsmet Paşa, Orta ve Kartaltepe mahallelerindeki tesisler yenilenerek hizmete sunulurken, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiği, Altıntepsi Mahallesi’ndeki tesisin de yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Bayrampaşa’da belediye bünyesindeki tüm tesisler Mis’s Cafe adıyla hizmet veriyor ve bu tesislerde vatandaşlar çayı 3 TL’ye içebiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, bodo, ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, haberler, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck, arçelik bayii adana, spotçu izmir