Başkan Cömertoğlu’ndan öğrencilere destek

Eğitim (IHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2022 - 18:05, Güncelleme: 24.03.2022 - 18:00 kez okundu.
 

Başkan Cömertoğlu’ndan öğrencilere destek

Başkan Cömertoğlu’ndan öğrencilere destek

Malatya’nın Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, öğrencilerin projelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileri Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileri okul müdürü Ali Özmen, Müdür Yardımcısı Gülay Yurtsever ve Okul Aile Birliği Başkanı İzzet Mutlu nezaretinde Arapgir Belediyesine gelerek projeleri kapsamında Arapgir hakkında tanıtım yapmak ve bilgi almak için ziyarette bulundu.Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, çocukların Arapgir’in tarihi, doğası, ticaret yolları, kültürel zenginlikleri, coğrafyası hakkında bilgiler aktardı. Öğrencilere kitap hediye eden Başkan Cömertoğlu, öğrencilerin projelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.Cömertoğlu, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları proje çalışmasının yeni nesillerde Arapgir bilincinin artması ve ilçenin tanıtımı için önemli bulduğunu belirtti.
Başkan Cömertoğlu’ndan öğrencilere destek
Malatya’nın Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, öğrencilerin projelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.
Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileri Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu makamında ziyaret etti. Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileri okul müdürü Ali Özmen, Müdür Yardımcısı Gülay Yurtsever ve Okul Aile Birliği Başkanı İzzet Mutlu nezaretinde Arapgir Belediyesine gelerek projeleri kapsamında Arapgir hakkında tanıtım yapmak ve bilgi almak için ziyarette bulundu.
Arapgir Hacı Sadık Polat Ortaokulu öğrencileriyle bir araya gelen Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, çocukların Arapgir’in tarihi, doğası, ticaret yolları, kültürel zenginlikleri, coğrafyası hakkında bilgiler aktardı. Öğrencilere kitap hediye eden Başkan Cömertoğlu, öğrencilerin projelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.
Cömertoğlu, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları proje çalışmasının yeni nesillerde Arapgir bilincinin artması ve ilçenin tanıtımı için önemli bulduğunu belirtti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, bodo, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Asansörlü Taşımacılık, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni