Sıfır Noktası – Girişimcilerin Büyük Hataları

Girişimcilerin Büyük Hataları – Sıfır Noktası ile Başlangıç! Mürsel Ferhat Sağlam’ın hazırladığı podcast serisinin tanıtım bölümü yayında!

Girişimcilik dünyasında akademik bilgi ve sektör deneyimleriyle desteklenen, farkındalık yaratmayı amaçlayan Girişimcilerin Büyük Hataları adlı mini podcast serisi dinleyicileriyle buluştu! Fikir, fayda ve farkındalık odağında şekillenen bu podcast serisinin “Tanıtım” bölümü yayında. Serinin bu bölümünde, girişimciliğe dair temel misyon ve edinilen tecrübeler paylaşılıyor.

Podcast Serisinin Misyonu ve İlk Bölümün İçeriği

Dijital Markalaşma Uzmanı, Akademisyen, Mentor ve Yazar Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hazırlanan bu podcast serisi, girişimcilik yolundaki zorlukları ve yapılan hataları irdeleyen bir rehber niteliğinde. Sağlam, serinin “Tanıtım” bölümü ile dinleyicilere bu hatalardan kaçınma konusunda bilgi ve tecrübe aktarıyor.

Sıfır Noktası – Girişimciliğin Başlangıç Hataları

Mürsel Ferhat Sağlam’ın 2023 yılında başlattığı bu podcast dizisi, kitap ve etkinlik konsepti ile genişletilerek hayata geçirildi. Girişimcilerin Büyük Hataları adlı bu seride toplam 12 bölüm bulunuyor. Her bölüm, ayrı bir temaya odaklanarak özgün bir başlık altında dinleyicilere sunuluyor. Serinin ilk bölümü olan Sıfır Noktası – Merhaba bölümü ise, serinin genel tanıtımını yaparken dinleyicilere girişimcilik dünyasında yapılan yaygın hatalardan bahsediyor.

Sıfır Noktası – Girişimcilerin Büyük Hataları

Medya Partnerleri ve Yayın Platformları

Branding Türkiye‘nin stratejik partnerliği ile hayata geçirilen bu podcast serisinin medya partnerleri arasında Hani Kurumsaldık, Startup Gazetesi, Medya Takip Merkezi, BiHaber.TR, ve Haber Galerisi yer alıyor. Dinleyiciler bu seriyi YouTube, Spotify ve diğer dijital müzik/video platformları üzerinden takip edebilir ve dinleyebilirler.

YouTube’da dinlemek için tıklayın.

Detaylar ve Daha Fazlası İçin

Podcast serisi hakkında daha fazla bilgi almak veya diğer bölümlere ulaşmak için serinin mikro sitesine göz atabilirsiniz: linktr.ee/girisimcilerinbuyukhatalari

Girişimcilerin Büyük Hataları Nedir?

Girişimcilerin Büyük Hataları, 2023 yılında Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hayata geçirilmiş bir podcast, kitap ve etkinlik konseptidir. Ulusal ve uluslararası birçok yatırım ağında, kuluçka merkezinde ve teknoparkta girişim/startup mentoru olarak bilgi ve deneyim aktarımında bulunan Sağlam, tecrübelerini bu seri aracılığıyla aktarmıştır. Her girişimcinin birbirine benzer hatalar yaptığını fark eden ve bunları 12 ana başlıkta toplayan Girişimcilerin Büyük Hataları podcast serisi Branding Türkiye ana sponsorluğunda tüm dijital müzik ve video platformlarında yayınlanmıştır. Girişimcilerin Büyük Hataları kitabı ise Branding Türkiye Yayınları etiketiyle 2023’te dijital formatta yayınlanarak okuyucuyla buluşmuştur. Girişimcilerin Büyük Hataları ana temalı etkinlikler ise 2024’te gerçekleştirilmiştir.

Mürsel Ferhat Sağlam Kimdir?

Dijital markalaşma uzmanı, akademisyen, podcast yayıncısı, yazar ve mentor. Kurumsal, kamusal ve kişisel markalara dijital markalaşma odağında danışmanlık ve mentorluk yapan Mürsel Ferhat Sağlam, Branding Türkiye’nin kurucusudur. Yayınlanmış 20 kitabı bulunmaktadır. Global referanslar tarafından dünyanın en iyi 50 dijital pazarlama uzmanı arasında gösterilen ve yaptığı kavramsallaştırmalarla literatüre katkı sağlayan Sağlam, akademik kariyerini ise doktora seviyesinde sürdürmektedir. Aynı zamanda podcast yayıncısı olan Mürsel Ferhat Sağlam’ın yayına hazırladığı seriler Hani Kurumsaldık, İçeriklerce, Girişimcilerin Büyük Hataları, Kurumsal İletişim 2.0, Dijital Markalaşma Sohbetleri, Kişisel Markalaşma 360, E-Ticaret Sırları şeklindedir.