Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor

Magazin 02.05.2024 - 15:59, Güncelleme: 02.05.2024 - 16:34 7205 kez okundu.
 

Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor

16 yılda yaklaşık 7 milyon seyirciyle ünlü sanatçıları bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, bu yaz müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Tarkan ve Ceza ile taşıyacak.

 Gençlerle festival kültürünü buluşturmayı hedefleyen Fanta Fest, 1 Ağustos’tan itibaren yaklaşık bir ay boyunca İstanbul’dan Adana’ya, İzmir’den Samsun’a kadar toplam 7 şehre konuk olacak. Türk pop müziğinin Megastarı ve milyonların sevgilisi Tarkan, uzun bir aranın ardından bu yıl yine Fanta Fest sahnesinde sevenleriyle buluşacak. Megastar Tarkan, en sevilen şarkıları ve şovlarıyla Fanta Fest’te benzersiz bir deneyim sunacak. Bu senenin diğer yıldızı ise geçtiğimiz sene unutulmaz performansıyla sahne alan, rap müziğinin efsane isimlerinden Ceza olacak. Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest 1 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak ve sonrasında Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun illerine festival coşkusunu getirecek.   Fanta Fest’te çeşitli dans ve müzik etkinliklerinin yapılacağı alternatif sahne, saç & makyaj alanları ve yemek alanlarının yanı sıra gün boyu birbirinden lezzetli atıştırmalıkların sunulacağı bir alan da yer alacak. Fanta Fest bileti Daha Daha ve Mobilet’te Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest; müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak. Fanta Fest’in bu seneki biletleri, eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da ilerleyen günlerde satışa sunulacak.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
16 yılda yaklaşık 7 milyon seyirciyle ünlü sanatçıları bir araya getiren Türkiye'nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, bu yaz müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Tarkan ve Ceza ile taşıyacak.

 Gençlerle festival kültürünü buluşturmayı hedefleyen Fanta Fest, 1 Ağustos’tan itibaren yaklaşık bir ay boyunca İstanbul’dan Adana’ya, İzmir’den Samsun’a kadar toplam 7 şehre konuk olacak.

Türk pop müziğinin Megastarı ve milyonların sevgilisi Tarkan, uzun bir aranın ardından bu yıl yine Fanta Fest sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

Megastar Tarkan, en sevilen şarkıları ve şovlarıyla Fanta Fest’te benzersiz bir deneyim sunacak. Bu senenin diğer yıldızı ise geçtiğimiz sene unutulmaz performansıyla sahne alan, rap müziğinin efsane isimlerinden Ceza olacak.

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest 1 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak ve sonrasında Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun illerine festival coşkusunu getirecek.  

Fanta Fest’te çeşitli dans ve müzik etkinliklerinin yapılacağı alternatif sahne, saç & makyaj alanları ve yemek alanlarının yanı sıra gün boyu birbirinden lezzetli atıştırmalıkların sunulacağı bir alan da yer alacak.

Fanta Fest bileti Daha Daha ve Mobilet’te

Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla, uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest; müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak. Fanta Fest’in bu seneki biletleri, eş zamanlı olarak Mobilet uygulamasında da ilerleyen günlerde satışa sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberdosyasi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
medya sponsorluğu, girişimcilik, istanbul kaynak makinası, en iyi boşanma avukatı, bodo, böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, malatya rent a car, en iyi evden eve nakliyat, haberler, istanbul evden eve nakliyat, tüp mide ameliyatı, hasta yatağı kiralama, istanbul böcek ilaçlama, evden eve nakliyat, gezi bülteni